Logo De Bondj Kessel

Baarskampstraat 4 Kessel  |  077-2057558

Onze winkel

Midden in het centrum van Kessel ligt De Bôndj. Dé winkel waar passie, vakkennis en gedegen advies aan onze klanten centraal staan. Om u alvast wegwijs te maken in onze winkel hebben wij de winkel ingedeeld op de volgende afdelingen:

Huis en klusartikelen

Bij de Bôndj vindt u een divers aanbod aan gereedschappen, huishoud- en doe-het-zelf artikelen. Zowel de professional als hobbyist is bij ons aan het juiste adres. Tevens verkopen wij ook schroeven, bouten en moeren per stuk dus geen gedoe meer met grootverpakkingen. Op de eerste etage bevindt zich tevens een grote pvc-afdeling, diverse soorten verf en afrasteringsbenodigdheden.

Aanbiedingen huis en klussen

 

Dieren

In onze ruim 250 m2 grote afdeling dierbenodigdheden is praktisch alles te krijgen op het gebied van dierverzorging. Van diervoeding (zowel groot- als kleinverpakking) tot ontwormingsmiddelen en van kattenbakvulling tot professionele paardensportartikelen, de Bôndj is dé winkel voor al uw dieren.

Tevens vermelden wij met trots dat de Bôndj als officiële dealer van Havens Diervoeders is aangemerkt. Dit betekent dat wij alle producten van deze topleverancier kunnen leveren. Actuele prijslijst

Aanbiedingen dieren

 

Tuinafdeling

Naast de dierbenodigheden vindt u op de begane grond onze uitgebreide tuinafdeling. Een breed scala aan tuinmachines, gereedschap van topmerken, tuinbemesting en potgrond zorgt ervoor dat uw gazon en tuin in optimale staat verkeerd.

Aanbiedingen tuin

  

Kleding en schoenen

Veilig en comfortabel werken of hobbyen is natuurlijk enorm belangrijk. Daarom heeft de Bôndj op de eerste etage een grote afdeling ingericht met werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij voeren bekende merken zoals Emma, Strövels en Grisport zodat u te allen tijde de juiste pasvorm kunt vinden.

Aanbiedingen kleding en schoenen

 

Camping en vrije tijd

Naast werken, tuinieren en klussen is genieten van uw vrije tijd essentieel. Op de eerste etage van de Bôndj hebben wij ruim 100m2  winkelruimte met alles wat u nodig heeft om optimaal te ontspannen. Zit u op een van de prachtige campings die onze regio rijk is en gaat er onverhoopt iets stuk? Geen nood, kom naar de Bôndj in Kessel. Tevens verkopen wij ook gecertificeerde gasflessen in diverse maten.

Aanbiedingen camping en vrije tijd

 

Hengelsport

Direct bij binnenkomst van onze winkel kan iedere sportvisser zijn of haar hart ophalen. De Bôndj heeft een divers aanbod aan hengelsportartikelen voor karper, witvis en diverse roofvissen. Naast complete koffers, stoelen en (werp)hengels zijn ook tuigjes, onderlijnen en haken in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Tevens verkopen wij ook maden en ander levend aas. Kortom alles voor een goede vangst onder één dak.

Aanbiedingen hengelsportwinkel indeling de bondj kessel